Allmänt  
Mindes webbutik drivs av Firma Åsa Staberg, med organisationsnummer 770323-2707. Vid beställningar i webbutiken ingår kunden ett avtal och kunden godkänner köpvillkoren i sin helhet såsom de utformats nedan. För att handla hos oss måste kunden vara minst 18 år. 

Orderbekräftelse
Vid godkända beställningar erhåller kunden ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse. Om du som kund inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter efter beställningen, kontakta Du mindebalans@gmail.com, så skickas bekräftelsen om.

Priser
Alla priser anges i svenska kronor och inkluderar svensk moms.

Betalning
Faktura
Betalning i butik vid hämtning
Klarna Checkout

Vid frågor när du valt KLARNA om din faktura eller ditt delbetalningskonto (ej produktfrågor) hänvisar vi till Klarna AB som hanterar detta åt oss. Du når dem på telefon 08-120 120 10 eller kund@klarna.se.

Leverans och frakt
Du väljer själv leveransalternativ i samband med beställningen. Beroende på vilket alternativ du väljer förändras fraktkostnaden.

Vid beställningar före klockan 12.00 levereras varorna i vanliga fall inom 1-3 vardagar. För vissa typer av varor kan leveranstiden vara längre. Vi reserverar oss för störningar i postgången som ligger utanför vår kontroll.

När försändelsen är inlämnad för frakt informeras kunden via SMS och/eller e-post.

Om försändelsen är för stor för mottagarens postlåda aviseras kunden via SMS eller e-post att den kan hämta ut hos ett ombud.

Om Minde får försändelse i retur på grund av att kunden uppgett felaktig adress eller ej hämtats ut försändelsen hos ombud kommer kunden att informeras via mejl. Minde äger då rätt att debitera en ny fraktkostnad.

Ångerrätt och returer
Kunden har rätt att ångra köpet i upp till 14 dagar från mottagandet av varan. Varan som skickas tillbaka ska vara oanvänd och i nyskick.

Vid användande av ångerrätten ska kunden gå till väga enligt följande:

1. Informera Minde genom att skicka ett mejl till mindebalans@gmail.com. Uppge alltid fullständigt namn och ordernumret som du fick i orderbekräftelsen.

2. Via e-post erhåller kunden en bekräftelse på det ångrade köpet. Om varan ej hunnit paketeras är ärendet nu avslutat och kunden återfår köpesumman snarast, dock senast inom 14 dagar. I de fall varan redan har paketerats måste varan returneras. Kunden får då ett ärendenummer för returhanteringen och fortskrider enligt instruktionerna nedan.

3. Kunden returnerar varan till adressen:

Minde - Firma Åsa Staberg
Tubbatorp, Västregård 5, 342 64 ÖR

Ordernumret ska alltid bifogas försändelsen.
Kunden ansvarar för att emballera försändelsen väl så att varan är i nyskick när den inkommer. Varan ska alltid returneras i oskadad originalförpackning.

Ångerrätten gäller inte om varan är använd, väsentligen förändrad eller på annat sätt modifierad. På grund av sanitära skäl återtas inte öppnade smink- eller hudvårdsprodukter

Vid ångerköp står Minde för returfrakten.

4. När Minde  godkänt att varan är i väsentligt oförändrat skick, återbetalas köpesumman snarast, dock senast inom 30 dagar.

Reklamationer
Vid fel på levererad vara ska kunden skyndsamt meddela detta via e-post på adressen: mindebalans@gmail.com

Beskriv felet så detaljerat som möjligt och uppge fullständigt namn och ordernumret som du fick i orderbekräftelsen.

Invänta svar från Minde och returnera sedan varan  till:

Minde - Firma Åsa Staberg

Reklamationer

Tubbatorp, Västregård 5
342 64 Ör

Vid godkänd reklamation skickar vi ny vara så skyndsamt som möjligt.

Minde står självklart för alla fraktkostnader vid reklamationer. Tänk på att spara kvittot vid returer i reklamationsärenden.

Tvister
Vid eventuella tvister följer Minde "Allmänna reklamationsnämndens" rekommendationer.

Hantering av personuppgifter
Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. 

Övrigt
Vi reserverar oss för felskrivningar och justeringar i pris och sortiment till följd av förändringar hos våra leverantörer.