Wissla of sweden - Kosttillsott

"Vår vision var bättre produkter i bättre förpackningar. Vi satte upp tre kriterier för våra ingredienser.
Bättre biotillgänglighet: Biotillgänglighet handlar om i vilken utsträckning du tar upp kosttillskottet i kroppen i stället för att det bara passerar förbi. Det här är något som är väldigt förbisett och som många inte tänker på. Det är viktigt kroppen kan ta upp vitaminerna och mineralerna. Annars uteblir effekten.
Alltid veganskt: För mindre påverkan på djurliv och för att produkterna ska passa alla.
Premium ingredienser: Det vi äter är så viktigt för vår hälsa att det vi stoppar i oss måste vara högsta kvalitet. Bara från erkända och certifierade leverantörer. Plastfria förpackningar
En plastfri revolution är på gång både för miljön och hälsans skull. Många känner till plastens negativa konsekvenser för miljön. Plast hamnar ibland i naturen men även plast som lämnas till återvinning är svår att återvinna. "

Maria Åkerberg
Maria Åkerbergs produkter är ett svenskt ekologiskt hudvårdsmärke. 
Man använder endast ekologiskt odlade vegetabiliska oljor och alla färger och dofter i produkterna kommer från eteriska oljor och växtextrakt.
Målet är helt naturliga produkter med 100% ekologiskt innehåll. Alla produkter tillverkas i Sverige men råvarorna kan vara hämtade från hela världen. Alla råvaror är ekologiska. 

Zoya goes pretty
Zoya Goes Pretty skapar ekologiska body butter som endast innehåller 3-5 ingredienser. Råvarorna smälts ihop under 40°C så att alla viktiga näringsämnen bevaras, precis som naturen har skapat dem. Huvudingrediensen i de flesta av Zoyas produkter är ekologiskt kallpressat sheasmör från Ghana som kombineras med andra välgörande växtsmör- och oljor såsom lavendel, nypon- och rosenolja från Bulgarien, kakaosmör från Peru och arganolja från Marocko.  I deras hudvård hittar du förutom sheasmör även rosenvatten.

puroBIO cosmetics  makeup
Ekologisk, veganvänlig och nickelfri make-up från Italien. Produkterna är glutenfria, speciellt lämpliga för känslig hy och med minimal allergirisk. puroBIO produkterna skapas med hjälp av certifierade ekologiska råvaror och mineraler, samtliga produkter är fria från silikoner, vaselin, parabener, syntetiska konserveringsmedel och parfym.

Eco Cosmetics
Företaget har funnits sedan 1993 och de valde redan då att fokusera helt och hållet på naturliga hudvårdsprodukter.  Alla produkter är 100% naturliga och fria från kemiska filter och nanopartiklar. Dessutom har de valt att utesluta parabener, syntetiska färger, parfymer och konserveringsmedel i sina produkter. 

benecos makeup
Benecos är ett tyskt skönhetsmärke som är certifierat enligt det tyska organet BDIH. Innehållet är 100% naturligt och även ekologiskt. En stor andel av produkterna är anpassade för dig som är vegan. Benecos makeup-produkter är prisvärda och lätta att använda.

Sminksortimentet är brett, innehåller bl a nagellack, mineralpuder, ögonskugga, brynpennor och läppstift. I sortiment finns allt för dig som vill sminka dig med naturliga produkter till bra pris! Perfekta instegsprodukter till ekologiskt smink för tonåringar!