Royal Facial oil GLA, 30ml

Maria Åkerberg Royal Facial Oil GLA är en ansiktsolja som har en utslätande effekt, som är mest märkbart på äldre eller torrare hud. Ökar elasticiteten och fukthalten tack vare att oljan består av gurkörtsolja, jojobaolja och nyponfröolja. Passar för alla hudtyper, stärker collagenet och motverkar UV-skador. Fri från eteriska oljor. Hjälper huden vid årstidsväxlingar när luftfuktigheten ändras och huden behöver vänja sig vid de ändrade förhållandena. En mycket fin olja till ansiktsmassage och kan underlätta portömning.

  • Gurkörtsoljan stärker skyddsbarriären hos dem som lider av eksem. Tillför huden viktiga byggstenar som de essentiella fettsyrorna GLA (gammalinolensyra) och linolsyra. Innehåller 20% GLA som kroppen kan omvandla till prostaglandiner som hjälper till att bevara huden.
  • Nyponfröolja innehåller A-vitaminer som verkar uppstramande på huden och kommer från nyponrosens frö. Hjälper huden att nyskapas, vilket kan göra att rynkor, mörka fläckar och även ärr kan blir mindre synliga.

Användning:

Används ensam eller under någon av cremerna i Maria Åkerbergs sortiment. Oljan är tunn i konsistensen och går snabbt in i huden utan att kladda (om inte produkter baserade på mineralolja använts tidigare).

På en torr hud kan man se att huden "dricker" vad den behöver av oljan. Det är viktigt att ge huden så mycket som den vill ha. Glöm inte halsen där huden är tunn.

Enstaka personer kan vara känsliga mot Gurkörtsoljan. Förväxla inte det med att blodcirkulationen ökar och huden får bättre lyster. Alla vegetabiliska oljor ökar blodcirkulationen i huden och detta kan uppfattas som att det kliar eller "kryper" i huden. Om du inte tål produkten blir huden röd och börjar klia. Tvätta då bara bort oljan med svalt vatten.

199,00 kr