MSM - Optimsm med c-vitamin och piperin, 150 kapslar

MSM kosttillskott med C-vitamin och piperin. Den organiska svavelsammansättningen i MSM stödjer kroppens egna produktion av kollagen och elastin, vilket gör huden fylligare, stärker håret samt naglarna. Bidrar även till att upprätthålla ledfunktioner och rörlighet i kroppen.

Kombinationen MSM med Piperin och C-vitamin förhöjer upptaget av MSM och ger ytterligare stöd för kollagenbildning. Piperinet i svartpeppar kan öka näringsupptaget i tarmslemhinnan. Framför allt ökar upptaget av mineraler och vitaminer, piperin är dessutom skonsamt mot magen.

C-vitaminet bidrar till kollagenbildning och för immunsystemets normala funktion.

En 100% plastfri burk för en plastfri värld. Återvinn burken som pappersförpackning och locket läggs i komposten. Produkten är tillverkad i Sverige.

Ingredienser: MSM 100 % organiskt svavel. (Metylsulfonylmetan av högkvalitativ OptiMSM®) HPMC (kapselskal, struktur), mikrokristallin cellulosa (fyllnadsmedel), kalcium-l-askorbat, magnesiumstearat (smörjmedel), Svartpepparextrakt (Piper Nigrum L., torkad frukt) 

Kapseln är vegetabilisk och är gjord av Cellulosa.
Dosering: 1 - 6 kapslar per dag eller enligt rekommendation. Börja med den lägsta dosen 1 kapsel per dag och öka dosen med en kapsel i veckan tills du kommer upp till maxdos.

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder kosttillskott. Förvaras utom räckhåll för barn. 

En 100% plastfri burk för en plastfri värld. Återvinn burken som pappersförpackning, locket läggs i hushållssoporna. Produkten är tillverkad i Sverige.

279,00 kr