Double Cleansing set

Double Cleansing Set innehåller en rengöringsolja, en löddrande rengöring och en mjuk handduk som effektivt och skonsamt avlägsnar alla orenheter från ditt ansikte.
Produkter som ingår:
Pre-Cleansing Oil Gentle 125 ml
Foaming Wash Gentle 125 ml
MÅ Handduk 2-pack (50x75 cm)
Produkterna levereras färdigpackade i en cellofanpåse.
Pre-Cleansing Oil Gentle innehåller Ricinolja och Olivolja som avlägsnar både makeup och orenheter. Eteriska oljor av Cypress och Neroli stärker huden. Den passar alla hudtyper, även känslig hud.
Foaming Wash Gentle är en löddrande rengöringsgel för alla hudtyper, även känslig hud. Den är baserad på rengörande ingredienser av majs och kokos samt eteriska oljor av Apelsin, Lavendel, Neroli och Olibanum.
MÅ Handduk 2-pack innehåller vita handdukar med svart MÅ-logotyp. Handdukarna är tillverkade av Oeko-Tex®-certifierad bomull. Mått: 50 x 75 cm.
Pris: 349 SEK (Värde: 517 SEK)
Erbjudandet gäller 1 mars - 30 april.

ANVÄNDNING

För att få en extra effektiv rengöring rekommenderar vi att använda vår förtvätt Pre-Cleansing Oil Gentle innan ordinarie rengöring. Detta är en rengöringsolja med bas av Ricinolja och Olivolja som löser upp orenheter och makeup från huden. Genom att följa upp med vår löddrande rengöring Foaming Wash Gentle avlägsnar du sedan orenheterna som lösts upp av oljan.
Så genomför du en dubbel rengöring:
1. Spraya Pre-Cleansing Oil Gentle i kupad hand och massera in i ansiktet eller stryk över ansiktet med en bomullspad.
2. Avlägsna oljan med cellulosasvampar.
3. Skumma upp Foaming Wash Gentle i handen med lite vatten. Massera sedan in i huden och skölj därefter av med vatten.
4. Torka ansiktet med en handduk och avsluta med passande Freshener.

499,00 kr