Cleansing clay

Cleansing Clay är en balanserande rengöringscreme som avlägsnar både makeup & orenheter. Den passar alla hudtyper, men är särskilt lämplig för fet & oren hud. Eftersom Cleansing Clay är en av våra mildaste ansiktsrengöringar, passar den även utmärkt till känslig hud.
Cleansing Clay innehåller Vit Lera, Ricinolja & eterisk olja av Mynta. Den mineralrika Vita Leran är lugnande, den verkar stärkande på bindväven. Ricinoljan hjälper till att rena huden innan produkten sköljs bort. Ricinolja är en fet olja som huden har svårt att ta upp, vilket ger effektiva rengöringsegenskaper.
Vanlig tvål & vatten täpper till porerna så att det överskottsfett som orsakar kvisslor & plitor inte kan komma ut. Det torkar även ut huden så att den åldras fortare & får ett sämre skydd. Det är viktigt för en fet hud att inte torka ut, eftersom den då kan börja producera ännu mer fett, vilket skapar en ond cirkel.
Produkten är naturligt självkonserverande.

ANVÄNDNING

Fördela Cleansing Clay på torr hud & massera med mjuka, cirklande rörelser. Undvik att dra eller slita i huden. Skölj sedan av med ljummet vatten, gärna med hjälp av en tvättsvamp av cellulosa. Avsluta med passande Freshener (ansiktsvatten).

ingredienser: Aqua Purificata/Water, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Clay, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin (Vegetable), Glyceryl Caprylate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid, Xanthan Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil.

Välj en variant:

Pris från 169,00 kr