Boost för immunförsvaret!

Immunförsvarspaket med tre viktiga kompisar!

D3-vitamin
Immunsystemets normala funktion - Normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor - Normal kalciumnivåer i blodet - Att bibehålla normal benstomme - Att bibehålla normal muskelfunktion - Att bibehålla normala tänder - Vitam in D har en roll i celldelningsprocessen

D3-Vitamin bildas i huden när den exponeras för solens ljus. Mellan april-september ger ca 30 min/dag i solen oftast tillräckligt med D-vitamin för oss här i norden, men under vinterhalvåret är det en god idé att komplettera med tillskott. D-vitamin finns också i livsmedel så som fet fisk, kött, ägg och svamp.

C-vitamin med Bioflavonoider
Immunsystemets normala funktion - Att skydda cellerna mot oxidativ stress - Att minska trötthet och utmattning - Normal kollagenbildning - Normal energiomsättning - Nervsystemets normala funktion - Normal psykologisk funktion - Att återbilda den reducerade formen av vitamin E - Ökat järnupptag

Kroppen kan inte själv bilda C-vitamin utan det tillförs främst via kosten & tillskott. Bioflavanoiderna skyddar cellerna från skador av fria radikaler och oxidativ stress och förstärker funktionen hos C-vitaminen samt ökar upptaget av vitaminen. Piperin (svartpeppar) hjälper till att främja upptaget av näringsämnen som vitaminer & mineraler. Är också skonsam mot magen.

Zink
Bidrar till att bibehålla normalt hår, normal hud och normala naglar - bidrar till normal fertilitet och reproduktion - har en roll i celldelningsprocessen - bidrar till normal DNA-syntes - hjälper till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet - bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress - bidrar till att bibehålla normal synförmåga - bidrar till normal omsättning av vitamin A.

Zink är ett viktigt mineralämne som är viktig för många processer i kroppen och nödvändig för ett fullt fungerande immunförsvar. Finns bl.a. i nötter, baljväxter, kött, fisk och rödbetor och förbrukas under stress & vid hård fysisk träning.


397,00 kr 467,00 kr