Beauty starter set - more

Tillfälligt slut Erbjudande

Maria Åkerberg Beauty Starter More är ett set med fyra olika produkter för ansiktet och är ett perfekt set för dig som har en mogen och känslig hud, och som kanske vill gå över till ekologisk hudvård. Allt man behöver för en god hudvårdsrutin!

De effektiva produkterna återger den åldrande huden dess elasticitet, spänst och normaliserar fuktbalansen. Detta kit är särskilt framtaget för mogen och känslig hud.

Setet innehåller:

• Olive Cleansing 100 ml - En rengöringscreme med olivolja som är särskilt anpassad för torr, känslig och mogen hud. Rengör huden och avlägsnar makeup utan att torka ut.

• Flower Freshener 125 ml - Fuktbevarande ansiktsvatten som avslutar rengöringen och förbereder huden för kommande produkter. Innehåller fuktgivande rosenvatten och salviavatten som renar huden.

• Face Lotion More 50 ml - En ansiktskräm för mogen hud. Krämen återger huden dess elasticitet och spänst. I Face Lotion More ingår det extrakt från rödklöver som innehåller isoflavoner, som återger den åldrande huden dess elasticitet, spänst och normaliserar fuktbalansen.

• Face Balm 10 ml - är ett skyddande balm som kapslar in fukt och passar alla hudtyper.

619,00 kr 795,00 kr