Beauty starter set - for teens

För tonåringen

My First Starter Set är det perfekta hudvårdssetet att starta med som ungdom. Detta set innehåller allt som behövs för en daglig hudvårdsrutin. Det sker mycket hormonella förändringar i ungdomsåren vilket ofta visar sig på huden. Det kan vara finnar, pormaskar, utslag och kvisslor som ofta är en jobbig upplevelse. Det är därför av stor vikt att förse huden med näringsrika produkter som kan hjälpa huden att komma i balans.

Setet innehåller:

Foaming Wash Clearing 30 ml - En löddrande rengöringsgel som är baserade på rengörande ingredienser av majs och kokos. För dig som har normal- och/eller blandhud som inte är känslig.

Neroli Freshener 30 ml - Ett fuktbevarande ansiktsvatten utan alkohol, som avslutar rengöringen och förbereder huden för andra produkter.

Face Lotion Moist 50 ml - En lätt creme som tillför mycket fukt och passar bra både dag och natt. Bildar en mjuk och behaglig fuktighetsslöja över ansiktet.

AHA & Jojoba Peeling 30 ml - En ansiktspeeling som motverkar pormaskar och förebygger acne. Kornen har perfekt form och storlek för att varsamt kunna ta bort döda hudceller utan att irritera huden.

Face Mask Clearing 15 ml - Ansiktsmask som verkar sammandragande på porerna. Den passar även när det finns vätska i huden, exempelvis vid blåsor som kan orsaka inflammationer. Face Mask Clearing har dessutom förmågan att strama upp slapp hud.

Cellulosa Sponge Face - En tvättsvamp för ansiktsrengöring. Skölj ur efter varje användning. Vid behov, maskintvätta den i 60°.

319,00 kr 464,00 kr