Jag har testat italienska puroBio cosmetics nya BB cream

17.05.2021

Jag har nu testat Purobio cosmetics nya BB cream, och är riktigt nöjd!
Det italienska makeupföretaget puroBio cosmetics håller bra kvalitét och gör prisvärt naturligt och ekologiskt smink. Deras BB cream och sublime foundation har fått både ny look och ny formula. Jag har testat två olika nyanser av BB creamen nr  02 och nr 03. Båda nyanser känns faktiskt bra, BB creams har ofta en bra förmåga att anpassa sig efter din egen hudton, så att hitta exakt ton är inte alltid nödvändigt. Men nr 03 passar mig ändå bäst just nu. 

Krämen har en halvlätt konsistens som är lätt att arbeta in och täcker faktiskt bättre än jag trott. Sen är det ju alltid så att underlaget är avgörande för hur creamen beter sig, vilken effekt man får. Jag har nästan alltid fuktserum och olja under, då hjälper den till att jämna ut hudtonen väldigt bra. Denna BB cream upplever jag något mattare än andra BB creams som jag har provat och den är faktsikt helt fri från mica (skimmer) så den är inte så glowig. Men om jag vill ha extra glow någon dag blandar jag den tillsammans med puroBios Liquid Highlighter som är en flytande highlighter som ger ett lätt glow. Blir perfekt! 

BB creamen håller huden mjuk och återfuktad länge, vilket jag verkligen gillar! En riktigt bra BB Cream, som är dryg och mycket prisvärd.
Ger den bra betyg 4 av 5. 

Purobio cosmetics Sublime BB Cream 30 ml för 149 kronor.