Har du tänkt på att det hela tiden kommer nyheter om vad man skall äta och inte äta? Det dyker upp nya dieter i media och det är lätt att påverkas. Det lovas en bättre hälsa, viktnedgång och vackrare hy. Det är verkligen svårt att veta vad man ska ta till sig, vad man ska tro på.

Min kostrådgivning är att hålla en balanserad, hälsosam och så ren/ekologisk kost som möjligt. Mat som är sparsamt processat och enkel tror jag vinner i längden.


Det som ingår i rådgivningen är att jag hjälper Dig med frågor som dyker upp angående kosten.  Du får hjälp med att hitta en balans för att känna dig piggare, äta sundare/hälsosammare eller för att få ett bättre träningsresultat.  

Vi börjar med att Du under en hel vecka kostregistrerar en ärlig bild av hur ditt näringsintag ser ut.  Sedan har vi en uppföljning, där vi tillsammans går igenom resultatet och Du får med dig förslag på kostförbättringar. Förbättring kan t ex vara att få i sig mer vitaminer/mineraler eller hur Du genom kosten kan få ett bättre träningsresultat, inte ovanligt att man har ett för lågt energiintag.

600kr/månad